Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) постигнаха първи успех в efbet Супер Волей,

...
Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) постигнаха първи успех в efbet Супер Волей,
Коментари Харесай

Найден Найденов: Надявам се властите да се задействат с документите на Мохамед Гаруаш

Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) постигнаха първи триумф в efbet Супер Волей, откакто се постановиха над Черно море (Варна) с 3:1 гейма в мач от първи кръг на шампионата, изигран в югозападния град.

Ето какво сподели след дуела старши треньорът на дупничани Найден Найденов:

" Наистина тежка победа, само че значима за нас. Както споделят, по-добре победа с страдания, в сравнение с загуба. Радвам се, че победихме. Играхме в действителност на доста огромни амплитуди, което ни сътвори всичките тези проблеми. Повеждахме в резултата, след това се получаваха тези огромни дупки и стигнахме до тези драми. Все отново това е първи мач и за нас има играчи, които имат още доста да учат и да израстват. Полезен мач, с цел да се види, и къде и какво още би трябвало да работим. Най-важното е, че победихме един съперник, който се бори добре. За нас това също е от огромно значение, в една лека победа нямаше да се видят грешките, които би трябвало да поправяме. Доволен съм от завършека ", съобщи Найденов.
 Марек измъкна победа над Черно море на старта на Efbet Супер Волей Марек измъкна победа над Черно море на старта на Efbet Супер Волей
" В първия гейм имаме седем неточности от сервис, втория имаме офанзиви в навън. Трудно е, на мен ми се желае да станат бързо нещата, само че очевидно ще би трябвало самообладание и време, с цел да се подобрим в офанзива. Ще работим и ще би трябвало да надграждаме ", добави експертът. Позитивите са огромни, когато победиш. Коментираме грешките, само че и хубавите неща. Трябва да видят какво са създали хубаво, с цел да могат да го повторят. Но и грешките, с цел да ги изправим. Да има израстване. "

" Всичко към документите на Мохамед Гаруаш зависи от страната, всичко е тъкмо, просто чакаме отговор, с цел да може да играе това момче и да ни оказва помощ. За нас е значим състезател, по тази причина сме го взели. Дано да стане по-скоро, в случай че може и тази седмица, да се задействат по-бързо, с цел да стартира да играе. Предстои ни тежък мач с Пирин. Домакините играят добре в тяхната зала, само че се надявам да бъдем по-уверени с всеки мач и да покажем по-убедителна игра във значимите моменти ", приключи Найденов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР